+385 91 6464684

O meni

Zovem se Irena Lučić i rođena sam u Zagrebu 1979. godine. Majka sam predivne djevojčice i trenutno, u svojoj tridesetinekoj, nemam drugog životnog plana osim nastaviti istraživati čudesnu stvarnost koja nas okružuje.

Dobre vibre

Dobre vibre, tj. ova konkretna stranica moj je pokušaj da raznovrsna područja svog duhovnog, iscjeliteljskog i terapeutskog rada stavim pod zajednički naziv(nik). Kao Feng Shui savjetnica djelujem od 2007. godine, a 2012. godine završila sam svoj prvi seminar Theta iscjeljivanja te od tada aktivno radim kao certificirani theta praktičar. Završila sam tečajeve Osnovni i Napredni Theta Healing (DNK1 & DNK2), Theta Rhythm te Manifestiranje i izobilje.
 

Moja priča

Za duhovnost sam se ozbiljno zainteresirala kada mi je bilo šesnaest godina i kada sam se zbog zdravstvenih poteškoća susrela s akupunkturom. Do tada sam - moram priznati - bila poprilično skeptična prema svemu što se zvalo "alternativa", no djelotvornost te tehnike govorila je sama za sebe. Započela sam istraživati taoističku filozofiju i tradicionalnu kinesku medicinu i tako nabasala na Feng Shui. To je bila ljubav na prvi pogled i nije se ni malo umanjila sve do danas. Ubrzo otkrivam i isprobavam brojne druge duhovne tehnike (astrologiju, tarot, Reiki, Shamballa MD Healing, aromaterapiju, yogu...). Iako sam nekoliko godina gradila poslovnu karijeru kao manager u sektoru energetike, 2007. odlučujem se na definitivni povratak duhovnosti i pokrećem vlastiti studio za osobni razvoj.

 

...još o meni

Uz duhovnu, posjedujem i iznimno snažnu hedonističku dimenziju te sam velika ljubiteljica vina. 2014. godine pokrenula sam projekt "Vinoljupci" o kojem ćete vjerovatno pronaći puno više medijskog sadržaja, nego što je slučaj sa mojim terapeutsko-iscjeliteljskim radom. Ono bitno što želim reći jest: ukoliko u vašem sustavu vrijednosti duhovnost i hedonizam ne idu zajedno, tada ja nisam dobar izbor za vas :)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now