+385 91 6464684

Termini i rezervacije

Theta tretmane redovito radim utorkom i četvrtkom, te iznimno i u ostale dane prema dogovoru. Termin je potrebno rezervirati unaprijed (najbolje u ponedjeljak i najbolje telefonski na 091.6464684).
 
Tretman traje 90 minuta. Vrlo je ugodan i opuštajuć, te ne zahtijeva nikakvu prethodnu pripremu. Prije i tijekom tretmana poželjno je piti vodu (hidrirane stanice bolje reagiraju na izmjene u ljudskom energetskom polju, te se na taj način

bolje osjećaju učinci tretmana). 

Theta Healing

Theta valovi otvaraju portal između našeg svjesnog i podsvjesnog uma, što nam omogućuje da učinkovito i brzo otklonimo blokirajuće podsvjesne programe i kreiramo stvarnost kakvu želimo.

Svijest i podsvijest

Na trenutnom stupnju razvoja čovječanstva, naše nas svjesno djelovanje određuje svega 8-12%. To znači da većina naših misli i postupaka izvire iz podsvjesnog uma. U njemu su pohranjena sva naša sjećanja, traume, blokade, emocionalne vezanosti, vjerovanja i slični programi koji nas određuju na fizičkoj, emocionalnoj, psihičkoj i duhovnoj razini.  
Pristupiti tim programima iz nivoa svjesnog uma zaista nije jednostavno – stoga je potrebno pronaći način kojim se možemo približiti podsvijesti. Kada jednom detektiramo podsvjesni program koji je uzrok problema, kroz tehniku Theta Healinga ga zamjenjujemo novim, pozitivnim programom. Zvuči jednostavno - i zaista jest. A promjene se osjećaju već nakon prvog tretmana.

 

Theta valovi

Theta Healing tehnika temelji se na meditaciji koja praktičarev i klijentov um usklađuje sa frekvencijom theta valova (4 – 7 hz). Upravo ta frekvencija nalazi se na granici svjesnog i podsvjesnog, te nam omogućuje uvid u naše blokirajuće programe, iako pritom ostajemo potpuno budni i svjesni.

 

Primjena u svakodnevnom životu

Theta iscjeljivanje je tehnika osobne transformacije, koja omogućuje da uklonimo energetske blokade koje sprečavaju naš napredak. Iako se zove "iscjeljivanje" nije namijenjena samo poboljšanju zdravlja, već služi postizanju sveopćeg osjećaja cjelovitosti i blagostanja. Tehniku Theta Healinga možemo koristiti za postizanje vitalnosti i očuvanje mladolikog izgleda, za poboljšanje financijske situacije, za postizanje boljih poslovnih rezultata, kao pomoć u učenju i polaganju ispita, za pronalaženje svoje srodne duše ili pak kao pomoć u roditeljstvu i uspostavljanju kvalitetnijeg odnosa sa djecom.

 

Prvi tretman

Prvi theta tretman služi kako bi harmonizirao energije klijenta i praktičara, te kako bi klijentu pružio uvid u proces theta iscjeljivanja (važno je da "kliknemo" :). Na prvom tretmanu važno je napraviti tzv. temeljno očitavanje - svojevrsni scan klijentovog energetskog tijela s ciljem utvrđivanja ključnih blokada na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i psihičkom nivou. Nakon toga znatno je lakše definirati cilj/eve zajedničkog rada i postići željeni rezultat. Kakav je osjećaj, teško je opisati. Jednostavno - morate probati :)

 

Zdravlje i ljepota

Theta Healing vrlo je učinkovita pomoć pri uklanjanju akutnih i kroničnih tegoba, te moćan saveznik u prevenciji bolesti i osnaživanju imuniteta. Također, primjenom theta iscjeljivanja možemo poboljšati svoj fizički izgled i povećati vitalnost.

 

Stvaranje obilja

Energija obilja je beskonačna, a uz malo vježbe s lakoćom ju možemo pretvoriti u primjerice - uspješan posao, financijski dobitak ili materijalnu imovinu. Ipak, prethodno je potrebno transformirati blokade koje nas sprečavaju da prihvatimo obilje u svoj život - poput recimo, vjerovanja da je novac loš ili da ga zaradom uzimamo od drugih.

 

Skladno partnerstvo

Ukoliko u svojoj podsvijesti nosimo zapise da sve što je lijepo kratko traje ili ukoliko smo nakon nekoliko ljubavnih razočarenja povjerovali da "uvijek naletimo na pogrešnog/pogrešnu" - teško da ćemo uspjeti ostvariti skladan ljubavni odnos. Srećom, sve te programe možemo s lakoćom promijeniti. Pa čak i "prizvati" u život svoju srodnu dušu :)

 

Instalacija znanja

Možda je najčarobniji učinak theta iscjeljivanja upravo taj kada ovladamo novim znanjem ili vještinom. Sva znanja i ideje koje čovječanstvo posjeduje kao cjelina, smješteni su u energetskom polju zvanom Akaša. Nakon što uklonimo blokirajuće utjecaje, nevjericu i strahove, ta je znanja moguće s lakoćom spustiti u naše mentalno, emocionalno ili fizičko tijelo.

 

Energetsko čišćenje prostora

Theta Healing uči nas promatrati svijet na razini energetskih vibracija. U tom smislu, prostore također možemo smatrati živim bićima, koji utječu i reagiraju na ono što se u njima događa. Energetsko čišćenje podrazumijeva proces kojim se iz prostora uklanjaju stagnirajuće ili blokirajuće energije, energije bivših stanara (važno je da vaš prostor bude samo vaš), kao i zapisi u temeljnoj energiji prostora. Nakon čišćenja, prostor se vibracijski usklađuje sa energijama stanara, čime se pospješuje prosperitet i blagostanje ukućana. Po potrebi se u prostor može staviti i energetska zaštita od štetnih utjecaja iz okoline. Energetsko čišćenje prostora potrebno je napraviti prije prvog useljenja u stambeni ili poslovni prostor. Naknadno, preporučljivo je ponoviti čišćenje jednom godišnje. Također, čišćenje se preporuča nakon preboljene teže bolesti nekog od ukućana, te nakon traumatičnih događaja (pljačke, požara, poplave, svađe...). Za učinkovito energetsko čišćenje pomoću tehnike Theta healinga nije potrebno dolaziti u prostor - sav rad odvija se na daljinu.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now